Ο κ. Καμμένος να απολογηθεί για τα ψέματα και τις βρισιές στα δικαστήρια

8 Νοεμβρίου 2017 / TAGS:

«Ο κ. Καμμένος είναι υπουργός της κυβέρνησης, δεν είναι ένας απλός βουλευτής, και αντί να κάθεται να ασχολείται με τα ζητήματα του τόπου «τουϊτάρει» για τους  πολιτικούς του αντιπάλους εκτοξεύοντας βρισιές» τόνισε ο Σταύρος μιλώντας για την αγωγή την οποία αποφάσισε να καταθέσει κατά του Υπουργού Αμύνης, σε συνέντευξή του στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ και στους δημοσιογράφους Δημήτρη Οικονόμου και Μαρία Αναστασοπούλου. Όπως είπε,  «Η αλήθεια είναι ότι όταν ο κ. Καμμένος άρχισε να λοιδορεί και εμένα και το Ποτάμι, εμείς ήμασταν της λογικής ότι όλα μπορούμε να τα αντιμετωπίσουμε πολιτικά. Δεν κάναμε τίποτα, και αυτό είναι ένα λάθος μου, γιατί πολλές φορές οι βρισιές μεταδίδονται σαν την υγρασία στην κοινωνία και εκείνη θεωρεί ότι αφού δεν αντιδρά κάποιος τότε κάποιος λόγος υπάρχει. Έχουν ειπωθεί όμως τέρατα και κάποια στιγμή είπα ότι αυτό δεν μπορεί αυτό να συνεχιστεί.  Μου έκανε μια πρωτοφανή επίθεση την ημέρα του debate, και αποφάσισα να πάει στα δικαστήρια ο κ. Καμμένος να αποδείξει ποιοι είναι αυτοί οι εργοδότες μου, ή οι επιχειρηματίες, όπως υπαινίσσεται, που με χρηματοδοτούν».

 

Ο Σταύρος αναφέρθηκε στη ρητορική διαφόρων υπουργών των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ που έχουν ως πάγια τακτική την καθύβριση των πολιτικών τους αντιπάλων υπογραμμίζοντας ότι «αυτό δηλητηριάζει την πολιτική ζωή και αυτό δημιουργεί πολλές υποψίες για το τι κάνουν οι υπουργοί τα βράδια». Κάλεσε μάλιστα τον κ. Τσίπρα να πάρει θέση με ξεκάθαρο τρόπο, καθώς πρόκειται για πολιτικό ζήτημα και όχι προσωπική κόντρα.

 

Μιλώντας για τις επικείμενες εκλογές για την ανάδειξη αρχηγού για το νέο προοδευτικό φορέα, ο Σταύρος κάλεσε τους πολίτες να προσέλθουν στις κάλπες λέγοντας ότι πρέπει «να μην αφήσει ο κόσμος τους άλλους να πάνε να ψηφίσουν γι’ αυτόν, αλλά να πάει ο ίδιος να ψηφίσει στις εκλογές». Πρόσθεσε μάλιστα ότι «αυτό που έχει σημασία είναι να ενωθούμε και να πολλαπλασιαστούμε και όχι να ενώσουμε τις καρέκλες μας», γι’ αυτό όπως είπε βάζει τον πήχη της συμμετοχής στους 200.000.

 

Τέλος ερωτώμενος αν η παραίτηση Τόσκα θα έλυνε το πρόβλημα της βίας και της ανομίας σημείωσε ότι «οι ευθύνες του δεν εστιάζονται στο ότι δεν αφήνει την αστυνομία να προχωρήσει στο να μην υπάρχουν καρκινώματα στην κοινωνία μας».  Όπως είπε, «υπάρχει μια άποψη που παλαιότερα την είχα ακούσει στους διαδρόμους της Βουλής και δεν μου άρεσε  ότι”τα βρήκαμε με την Μέρκελ, δεν είμαστε και με τους μπάτσους”. Δηλαδή μια άποψη η οποία έχει ως αποτέλεσμα στα Πανεπιστήμια, σε κάποιες περιοχές της Αθήνας και όχι μόνο στα Εξάρχεια να υπάρχει ένα καθεστώς το οποίο η Αστυνομία εμποδίζεται να το ελέγξει για πολιτικούς λόγους».

Επιστροφή