Ανθρώπινη δουλεία 2017

4 Δεκεμβρίου 2017

Έχει υποχρέωση η διεθνής κοινότητα να αντιδράσει ενεργά στην, προσβλητική για την ίδια, εμπορία ανθρώπων που είναι μπροστά μας αν και πολλοί πίστευαν ότι είχε χαθεί στο σκοτεινό παρελθόν.

Κείμενο του Γιώργου Κακλίκη, Πρέσβης ε.τ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Γιατί με τον Σταύρο…

11 Νοεμβρίου 2017

Αν θέλουμε να δώσουμε ώθηση στον εκσυγχρονισμό της χώρας η ευκαιρία μας δίνεται πηγαίνοντας στις κάλπες στις 12 και στις 19 Νοεμβρίου. Διαφορετικά θα είμαστε άξιοι της παθητικότητας μας.

Γράφει ο Μάριος Βαζαίος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Το στοίχημα του Κέντρου

11 Νοεμβρίου 2017

Το Κέντρο δεν έτυχε ποτέ ιδιαίτερης υπόληψης στα μεταπολιτευτικά χρονικά της πολιτικής ζωής του τόπου. Η προδικτατορική Ένωση Κέντρου που έδωσε στον Γεώργιο Παπανδρέου την δυνατότητα να κυβέρνησει τη χώρα, διαλύθηκε ουσιαστικά αμέσως μετά την ανατροπή της χούντας.

Γράφει ο Γιάννης Μεϊμάρογλου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Με τον Σταύρο

11 Νοεμβρίου 2017

Από το 1961 που δημιουργήθηκε η Ένωση Κέντρου έως το 2012 πάντα υπήρχε στον ενδιάμεσο πολιτικό χώρο μεταξύ της συντηρητικής παράταξης και της αριστεράς, ένα μεγάλο κόμμα εξουσίας που είτε κυβερνούσε είτε είχε τον ρόλο της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Γράφει ο Γιάννης Παπανικολάου στην Athens Voice

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Start Up με Σταύρο Θεοδωράκη

11 Νοεμβρίου 2017

Παρακαλουθώντας τον τρόπο που δούλεψε ο κύριος Σταύρος Θεοδωράκης, βλέπει κανείς αυτό που φοβάται περισσότερο το σοβιετικό κομματικό κατάλοιπο των ανθρώπων του κράτους: επιτελική δουλειά μέσα κι έξω από την Ελλάδα, επικοινωνιακή άνεση, μηνύματα με νέα υλικά και μια πολιτική θεματολογία αρκούντως ακομπλεξάριστη και έξω από την σκονισμένη κομματική καμαρίλα.

Κείμενο στα Αριστεία

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ